Baggrund

plus

Jakobsen & Blindkilde A/S er et bygge- og entreprenørfirma, der startede i Linde ved Struer 1. oktober 1971. I starten var firmaets primære forretnings-områder at drive en entreprenørforretning baseret på at betjene landbruget. Firmaet voksede støt og roligt, og op gennem 70 ´erne og i 80 ´erne udvidede vi forretningen med også at udføre traditionelt entreprenørarbejde indenfor jord-, kloak-, beton- og anlægs/gartnerarbejde.

I byggekrisen i starten af 90 ´erne udførte vi en del hovedentrepriser i det tidligere Østtyskland, herunder Hotel Cahnsdorf i Berlin og Hotel Fünf Linden i Sydharzen.

I maj 2004 blev ejerkredsen udvidet til 5 personer.
Formålet var at udvide vores omsætning indenfor hoved- og totalentrepriser.

I 2008 blev vores lokaler i Linde for små, og vi besluttede at flytte til vores nuværende adresse i Aulum. Vi renoverede administrationsbygningen, og ombyggede de tidligere produktionshaller til værksted og lager.

01.04.2018 blev Jakobsen & Blindkilde A/S ENTREPRENØRFIRMA opkøbt af NCC Danmark A/S og er dermed datterselskab til en af nordens største entreprenørfirmaer.

Jakobsen & Blindkilde A/S har medarbejdere med mange års erfaring og ekspertise indenfor alle entreprenørfagets områder, og vi har flere medarbejdere, som har fejret både 10 – 20 og 25 års jubilæum.